باشگاه نویسندگی

نویسندگی, رشد فردی

باشگاه نویسندگی

نویسندگی, رشد فردی

۴ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

5 صبح

#معجزه_5صبح
#چالش_30روزه_سحرخیزی

سال گذشته اوایل مهرماه بود که حدود یک ماه این تجربه ی سحرخیزی را داشتم . در این یک ماه خودم را ملزم کرده بودم به بیدار شدن در ساعت 5 صبح و به کارهایم و مطالعه ام می پرداختم . البته چون به عدد 4 بیشتر علاقه داشتم و دوست داشتم از دیگران جلوتر باشم و زودتر کارم را شروع کنم این بیداری در ساعت 4:30 دقیقه آغاز می کردم. اثر شگفت آوری برایم داشت بطوریکه خیلی زود تاثیرات آن در زندگی ام نمایان شد. اثراتی مثل افزایش اعتماد بنفس ، تقویت اراده ، مطالعه بیشتر و اینکه احساس می کردم هنگامی که دیگران تازه بیدار شده بودند تا کارشان را آغاز کنند من کارهایم را به پایان برده بودم و این در روحیه ام تاثیر مثبت بیشتری داشت. این روزها تصمیم گرفتم که بازهم این تجربه را تکرار کنم . برای همین و بعد از چند روز بیدار شدن در ساعت های مختلف و نامرتب و قدری مطالعه در این زمینه ، اولین روز از این چالش 30 روزه را آغاز کردم. ضمن اینکه کانالی هم در این مورد درست کردم برای جمع آوری مطالب و تجربه ها درباره ی سحرخیزی . شما دوستان و همراهان عزیز را هم به این چالش مفید و مؤثر در پیشرفت و رشد فردی دعوت می کنم .

https://t.me/writingclub

  • علی ابراهیمی

یکی ار اصول موفقیت افزایش سرعت و شتاب در انجام کارهاست. من این سرعت در نوشتن را با تمام توان انجام میدهم. نفسم را حبس می کنم و در لحظه شروع به نوشتن می کنم. سعی می کنم با نهایت سرعتی که می توانم بنویسم و بنویسم. فکر نمی کنم که از کجا شروع کنم و یا الان چه بنویسم گاهی اوقات همین فکر کردن ها را هم روی کاغذ انجام می دهم.  راز موفقیت در نوشتن صفحات صبحگاهی نیز همین است. شروع کنید به نوشتن و بی وقفه بنویسید تا جایی که میتوانید سرعت خود را در نوشتن افزایش دهید. شگفت زده خواهید شد وقتی که بعد از نیم ساعت نوشتن می بینید که چطور سه صفحه را پر کرده اید و هنوز میل به نوشتن دارید.  

  • علی ابراهیمی
نوشتن #هزار_کلمه_در_روز

١٠٠٠ کلمه در روز نوشتن فعالیتیست که خیلی از نویسندگان آن را با نام های مختلف انجام می دهند. برخی با نام یادداشت های روزانه ، بعضی دیگر نوشتن صفحات صبحگاهی و برخی دیگر بعنوان تمرین نوشتن سعی می کنند به این مورد بپردازند.
این نوشتن های روزانه هر نامی که داشته باشند علاوه بر فواید بی شمار نوشتن ، تمرین و عادت فوق العاده ای در ما پدید می آورد که مهم ترین آن همین خو کردن به نوشتن است.
چند سال پیش تصمیم گرفتم این فعالیت را بصورت منظم تر و برای چهل روز پیاپی دنبال کنم ، بر آن شدم که هر روز صبح به محض بیدار شدن شروع به نوشتن حداقل یک صفحه کامل کنم. بعد از یکی دو هفته با هزار کلمه ( چهار صفحه) در روز آنرا ادامه دادم.  این را هم بگویم چهل روز به صد روز ادامه یافت و پس از آن تا به امروز که ٤ سال از آن می گذرد بصورت مداوم در جریان است.
  • علی ابراهیمی
#کتابخوانی
#چه_قدر_بخوانیم؟

از مطالعه بیش از حد به شدت خودداری کنید، زیرا این کار فقط باعث خسته شدن ذهن و کاهش کیفیت یادگیری می‌شود. مدت زمان مطالعه مداوم برای هر شخص متفاوت است ولی معمولاً بین 20 الی 30 دقیقه زمانی است که هر کس می‌تواند بدون خستگی و حواس پرتی مطالعه کند. یک استراحت کوتاه 5 تا 10 دقیقه‌ای و چند تنفس عمیق به شما امکان می‌دهد کتاب خواندنتان را با انرژی بیشتری دنبال کنید.

#چه طور به کتاب خواندن #عادت کنیم؟

در اوایل برنامه‌ریزی برای کسب عادت مطالعه، مدت زمان مطالعه را کوتاه در نظر بگیرید تا به مرور عادت به مطالعه در شما به وجود آید و سپس مدت زمان مطالعه را زیاد کنید. به یاد داشته باشید که مطالعه فطری نیست بلکه یک عادت است که فرد به مرور زمان آن را می‌آموزد و به کار می‌گیرد، پس سعی کنید عادت به مطالعه را در خود با استفاده از تکرار و استمرار نهادینه کنید.

#بین مطالعه چگونه استراحت کنیم؟

بین مطالعه کردن چشمان خود را به یک نقطه نامعلوم و بی‌نهایت بدوزید که باعث رفع خستگی می‌شود. در زمان استراحت جای خود را عوض کنید و چند نفس بکشید و اگر توانستید مقداری نرمش سبک انجام دهید. در زمان استراحت می‌توانید جشنی سبک هم برای شکمتان بگیرید و یک لیوان آب میوه یا مقداری میوه بخورید.

#چه طور چند کتاب را با هم بخوانیم؟

اگر می‌خواهید در شش روز هفته، شش کتاب را بخوانید هرگز هر کتاب را در یک روز نخوانید و برای شش روز، شش کتاب در نظر نگیرید بهتر است هر روز را به شش قسمت قسیم کنید و در هر قسمت یک کتاب بخوانید و این روند را در طول هفته ادامه دهید. تصور نکنید که هر چه زمان مطالعه یک کتاب بیشتر باشد یادگیریتان بهتر است، برعکس هر چه قدر زمان کوتاه  و موضوع مطالعه عوض شود، میزان یادگیری افزایش می‌یابد. اگر قصد یادگیری دارید سعی کنید تا آنجا که ممکن است برای مطالعه یک کتاب بیش از 2 ساعت وقت در نظر نگیرید و کتابتان را عوض کنید.

https://t.me/writingclub
  • علی ابراهیمی